Velkommen

Jan Paulsen til Mors-Thy.



Efter i en årrække med succes at have trænet Esbjergs damer, har Jan valgt at søge nye udfordringer indenfor herrehåndbolden.

Valget er faldet på Mors-Thy, hvor Jan skal gentage kunststykketfra Esbjerg og bringe holdet fra de nedre regioner mod slutspillet. Mors-Thy har udvist nogle ambitioner for fremtiden, som stemmer godt overens med hans egne.

Jan fornemmer en stor opbakning fra nærområdet, som for ham til at tro på en lys fremtid i Nordjylland.

 Han vil få en nøglerolle i klubben, og vil derved være med til alle sportslige beslutninger. I første omgang ligger fokus på at redde klubben fra nedrykning og herefter starter en lang sej kamp i udviklingen af holdet, således den kan stå bedst muligt rustet til kommende opgaver.

 

IMF er glad for at kunne være med til at opfylde Jans ønske om et skifte tilbage til herrehåndbolden.
 
Pressemeddelelse fra Mors-Thy :

Mors - Thy Håndbold ansætter cheftræner

 

 

Mors – Thy Håndbold har indgået en 2-årig kontrakt med Jan Paulsen. Den 39-årige cheftræner skifter fra Team Esbjerg i Guldbageren ligaen til Mors – Thy herrerne i Jack & Jones ligaen fra den 01. juli 2011.      

 

 

Med ansættelsen af Jan Paulsen har klubben sikret sig en cheftræner, der kan arbejde videre med udviklingen af klubbens mange håndboldtalenter og samtidig er der base for at sikre sig fortsat deltagelse for klubben i Jack & Jones ligaen, udtaler klubbens direktør Karl Kristian Guldhammer.

 

Da vi fik henvendelsen fra Jan Paulsens agent, Ian Marco Fog, her i efteråret var det helt naturligt for trænerudvalget, at Jan Paulsen var blandt de 6 kandidater, der blev udpeget til kontraktforhandlinger. Efter den første samtale med Jan Paulsen var trænerudvalget ikke i tvivl om, at Jan Paulsen besidder de kompetencer der skal til for at føre klubben sportsligt videre i de næste 2 sæsoner, siger direktør Karl Kristian Guldhammer.

 

Vi følte straks, at vi havde fundet den rette person, der vil det samme som klubben og det var vigtigt for os. Der er ingen tvivl om, at Jan Paulsen har store ambitioner som cheftræner og kan vi som klub udnytte det, så bliver det en wind – wind situation, slutter Karl Kristian Guldhammer.

 

Jan Paulsen har en lang professionel spillerkarriere bag sig i flere danske og udenlandske (Tyskland, Spanien, Norge, Frankrig og Italien)  topklubber fra 1990 - 2006. Fra 2006 til 2008 var Jan Paulsen assistenttræner i ”danskerklubben” SG Flensburg – Handewitt. Jan Paulsen har spillet 72 A-landskampe for Danmark. Ved siden af cheftrænerjobbet i Mors-Thy Håndbold vil Jan Paulsen fortsat være ansat som idrætslærer ved Aarhus Sportsakademi.   

 

- Jeg tog til Team Esbjerg i sommeren 2008 for at prøve mig selv af som cheftræner i Guldbageren ligaen. Jeg føler det er lykkes mig at skabe et hold, der både kan lave resultater og samtidig have fokus på at udvikle spillerne individuelt, siger Jan Paulsen. 

 

Efter 3 sæsoner i Team Esbjerg har jeg lyst til at prøve mine evner af som cheftræner i den danske herreliga. Jeg føler jeg har fundet den klub, som passer bedst til, hvor jeg står lige nu i min trænerkarriere. Mors – Thy Håndbold har gennem de sidste 4 sæsoner vist, de kan spille

med i Jack & Jones ligaen, hvor ikke mindst sidste sæsons flotte placering, viser klubbens potentiale og udviklingsmuligheder.

 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at spille med i herreligaen igen, siger Jan Paulsen, og være med til at videreudvikle alle de store talenter som klubben har i spillertruppen. Der er ingen tvivl om, at jeg vil prøve, at sikre klubben i plads i slutspillet i sæsonen 2012/2013, slutter Jan Paulsen. 

 

Yderligere oplysninger:

 

Adm. direktør Karl Kristian Guldhammer T.: 4080 2769

Cheftræner Jan Paulsen T.: 2094 8035



Nyheder

Magnus Dahl stopper i Skjern efter sæsonen.

Magnus Dahl stopper i Skjern efter sæsonen. Læs mere

Asbjørn Madsen skriver to årig kontrakt med Mors-Thy.

Asbjørn Madsen skriver to årig kontrakt med Mors-Thy. Læs mere

Chris Jørgensen skifter til Sønderjyske på en 2-årig kontrakt.

Chris Jørgensen skifter til Sønderjyske på en 2-årig kontrakt. Læs mere

Simon Kristiansen forlænger to år med Sønderjyske.

Simon Kristiansen forlænger to år med Sønderjyske. Læs mere

Morten Olsen forlænger to år med Hannover-Burgdorf til 2019.

Morten Olsen forlænger to år med Hannover-Burgdorf til 2019. Læs mere

Lynggaard forlænger et år før tid i Saint Raphael.

Lynggaard forlænger et år før tid i Saint Raphael. Læs mere

Morten Slundt til HC Midtjylland.

Morten Slundt til HC Midtjylland. Læs mere

Jesper Meinby til Massy i Frankrig.

Jesper Meinby til Massy i Frankrig. Læs mere

Chris Jørgensen forlænger 2 år med Aalborg.

Chris Jørgensen forlænger 2 år med Aalborg. Læs mere

Marcus Mørk til Cavigal Nice handball.

Marcus Mørk til Cavigal Nice handball. Læs mere

Vis arkiverede nyheder