Velkommen

Slundt skifter Balingen ud med 3 år i Aalborg.



Slundt skifter sin 2 årige kontrakt med Balingen ud med 3 år i Aalborg. Det har været en lidt kaotisk periode for Morten Slundt og IMF. En drøm om at spille i Bundesligaen blev opfyldt i nyoprykkede Hildesheim. Desværre flaskede resultaterne sig ikke, og mange kampe blev tabt med lille marginal. På trods af den sportslige nedtur, gjorde Morten opmærksom på sig selv med stærkt spil. Balingen besluttede at hente ham i indeværende sæson til kampen om at undgå nedrykning, hvilket er lykkedes. Men en stærk hjemve krydret med en fantastisk sportslig udfordring i Aalborg har endnu en gang medført et klubskifte før oprindeligt planlagt. IMF takker de involverede for forståelse for Mortens ønske om at spille i toppen af Dansk håndbold. IMF har bistået forhandlingerne angående transfersum til Balingen, og takker begge klubber for godt samarbejde.
 
 

Aalborg pressemeddelelse.

Dansk topspiller klar for Aalborg Håndbold fra 1. juli

 

Aalborg Håndbold har sikret sig underskriften på en tre-årig aftale med den 28-årige playmaker Morten Slundt, der skifter fra den tyske Bundesliga-klub Ballingen, hvor han ellers var på kontrakt de kommende to sæsoner.

- Morten Slundt er en spiller, der passer perfekt ind på vort hold. Han kan sætte spillet op, er gennembrudsstærk, hurtig, kan spille flere pladser og dækker godt op. Vi er stolte over, at han har valgt at fortsætte karrieren hos os.  Han har stor erfaring fra den danske liga, og en sæson i Bundesligaen har givet ham ekstra styrke. Jeg er sikker på, at han igen bliver en profil i ligaen, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Morten Slundt spillede for Nordsjælland Håndbold i fire sæsoner og var en af de centrale spillere i holdets succes i forrige sæson. Her var han den tredje mest effektive spiller i ligaen, så flere Bundesliga-klubber fik øjnene op for ham. Det gav ham en kontrakt hos nyoprykkerne Eintracht Hildesheim, og her indledte han den netop afsluttede sæson så stærkt, at en anden Bundesliga-klub HBW Ballingen pr.  1. januar 2012 skrev kontrakt med ham.

- Det er stort at spille håndbold i Bundesligaen, og det er gået godt for mig hernede. Alligevel har jeg valgt at søge hjem mod Danmark igen, og jeg synes, det ser rigtigt spændende ud i Aalborg Håndbold. En klub med høje ambitioner, dygtige trænere og et godt set-up med mange tilskuere i Gigantium, så valget var ikke så vanskeligt for mig, siger Morten Slundt.



Nyheder

Magnus Dahl stopper i Skjern efter sæsonen.

Magnus Dahl stopper i Skjern efter sæsonen. Læs mere

Asbjørn Madsen skriver to årig kontrakt med Mors-Thy.

Asbjørn Madsen skriver to årig kontrakt med Mors-Thy. Læs mere

Chris Jørgensen skifter til Sønderjyske på en 2-årig kontrakt.

Chris Jørgensen skifter til Sønderjyske på en 2-årig kontrakt. Læs mere

Simon Kristiansen forlænger to år med Sønderjyske.

Simon Kristiansen forlænger to år med Sønderjyske. Læs mere

Morten Olsen forlænger to år med Hannover-Burgdorf til 2019.

Morten Olsen forlænger to år med Hannover-Burgdorf til 2019. Læs mere

Lynggaard forlænger et år før tid i Saint Raphael.

Lynggaard forlænger et år før tid i Saint Raphael. Læs mere

Morten Slundt til HC Midtjylland.

Morten Slundt til HC Midtjylland. Læs mere

Jesper Meinby til Massy i Frankrig.

Jesper Meinby til Massy i Frankrig. Læs mere

Chris Jørgensen forlænger 2 år med Aalborg.

Chris Jørgensen forlænger 2 år med Aalborg. Læs mere

Marcus Mørk til Cavigal Nice handball.

Marcus Mørk til Cavigal Nice handball. Læs mere

Vis arkiverede nyheder