Velkommen

Marcus Cleverly til Hamborg



Den danske landsholdsmålmand Marcus Cleverly skifter Lugi Lund ud med storklubben Hamborg.  De har netop vundet 1. CL kvartfinale i Flensborg, og står med gode muligheder for at kvalificere sig til final4 - den mest prestigefylde afslutning indenfor håndbolden.

Kontrakten er i første omgang gældende et år, således så det passer med kæresten, der har fået orlov fra hendes job i København.

Marcus har efter sin skade kæmpet en hård kamp i træningslokalet, for at genvinde den form, der gjorde ham til fast makker med Landin på det danske landshold og dominerende målmand i Kielce.

Han har på rekordtid fundet timingen i sit spil, og bidraget med gode præstationer for succesholdet Lugi, som sluttede på førstepladsen i Sverige, og nu er godt på vej i finalen via play off.

IMF er super glad for, at det er lykkedes Marcus at få et så stærkt comeback ovenpå sin alvorlige skade. IMF har på nærmeste hold fulgt det slid, og de mange dygtige læger og fysioterapeuter, der har gjort det muligt.

Med skiftet til verdens bedste liga, håber IMF, at Marcus for alvor igen melder sig ind i kampen om de eftertragtede pladser til EM på hjemmebane i 2014.

 

Marcus Cleverly udtaler:

 

Det er en helt fantastisk mulighed for mig, der nu, efter et kort ophold hos Lugi i Sverige, er opstået, ved et skifte til en stor klub som HSV Hamborg som ligger i toppen af den Tyske Bundesliga. Det har altid været en stor drøm, at spille for HSV, så jeg er utrolig motiveret til, at bidrage med alt hvad jeg kan for at hjælpe klubben. 

 

Jeg er exceptionelt glad for, at min kæreste tager et års orlov fra hendes job og støtter mig i denne situation ved, at flytte med til Hamborg. - Det bliver et spændende kapitel i vores liv.

 

Det har været en hård kamp, at komme tilbage, med utrolig mange sure timer i styrkerummet og på løbebåndet. Det har været en lang proces som har styrket mig mentalt. Jeg er utrolig glad for den tid jeg har haft i Lugi, hvor jeg virkelig har mødt en masse fantastiske mennesker, såvel på holdet, som i organisationen, som virkelig brænder for sporten og for klubben. De har virkelig en stor andel i, at jeg nu står og er helt frisk igen og 100 % klar til, at tørne ud for et europæisk storhold igen. 

 

Undskyld til min agent Ian Marko Fog, for, at have gjort dit liv så besværligt! :) sikke en arbejdsindsats du har påtaget dig!

 

For flere oplysninger:

Ian Marko Fog 4079 2000



Nyheder

Magnus Dahl stopper i Skjern efter sæsonen.

Magnus Dahl stopper i Skjern efter sæsonen. Læs mere

Asbjørn Madsen skriver to årig kontrakt med Mors-Thy.

Asbjørn Madsen skriver to årig kontrakt med Mors-Thy. Læs mere

Chris Jørgensen skifter til Sønderjyske på en 2-årig kontrakt.

Chris Jørgensen skifter til Sønderjyske på en 2-årig kontrakt. Læs mere

Simon Kristiansen forlænger to år med Sønderjyske.

Simon Kristiansen forlænger to år med Sønderjyske. Læs mere

Morten Olsen forlænger to år med Hannover-Burgdorf til 2019.

Morten Olsen forlænger to år med Hannover-Burgdorf til 2019. Læs mere

Lynggaard forlænger et år før tid i Saint Raphael.

Lynggaard forlænger et år før tid i Saint Raphael. Læs mere

Morten Slundt til HC Midtjylland.

Morten Slundt til HC Midtjylland. Læs mere

Jesper Meinby til Massy i Frankrig.

Jesper Meinby til Massy i Frankrig. Læs mere

Chris Jørgensen forlænger 2 år med Aalborg.

Chris Jørgensen forlænger 2 år med Aalborg. Læs mere

Marcus Mørk til Cavigal Nice handball.

Marcus Mørk til Cavigal Nice handball. Læs mere

Vis arkiverede nyheder